Weblog maken
Zoeken


Home Loggy in Loggy starten Top 100 Forum Meer
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Betaal niet te veel voor je hypotheek als ondernemer!


Als je ondernemer bent en een hypotheek wilt afsluiten dan kan dat op weerstand stuiten bij hypotheekverstrekkers. Je hebt immers geen vast inkomen, geen contract in loondienst. De bank moet maar aannemen dat je de komende pakweg 30 jaar genoeg gaat verdienen om de hypotheek te kunnen aflossen. Toch zijn er steeds meer banken die welwillend zijn. Dat moet ook wel, want steeds meer menen werken als zelfstandig ondernemer. Sinds de economische crisis van 2008 hebben veel mensen het besluit genomen om als zelfstandige aan de slag te gaan omdat werken in loondienst in sommige gevallen niet meer haalbaar was.

De beste hypotheek voor ondernemers vinden
Als je ondernemer bent en je hebt al meerdere jaren een goed bedrijfsresultaat behaald dan zal een geldverstrekker zeker vertrouwen in je hebben. Uiteraard moet je hiervoor je jaarcijfers kunnen overleggen en je aangifte inkomstenbelasting. Hieruit blijkt immers je jaaromzet. Als je een BV hebt moet je er rekening mee houden dat je altijd hoofdelijk aansprakelijk kan worden gesteld voor alle schulden van het bedrijf. Met andere woorden: als je BV failliet gaat kan dit tot gevolg hebben dat je je woning moet verkopen. Als zzper ben je uiteraard altijd hoofdelijk aansprakelijk omdat bedrijf en priv bij dezelfde persoon liggen. Het is dan ook zaak om de beste hypotheek te vinden voor jou als ondernemer, met de meest gunstige voorwaarden. Zo is de kans het grootst dat je ook op langere termijn aan je verplichtingen kunt voldoen.

Een goede adviseur voor een hypotheek voor jou als ondernemer
De beste hypotheek voor een ondernemer sluit je af bij FinaForte. Dit bedrijf werkt uitsluitend met bedrijven en dus niet voor particulieren. Zij zijn uitstekend op de hoogte van alle mogelijkheden en hebben soms opties waar je zelf nog niet aan had gedacht. Overweeg je dus een huis te kopen als zelfstandige, bezoek dan zeker de website van Finaforte.nl en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wil je alvast een indicatie van hoeveel je maximaal aan hypotheek kunt krijgen als zelfstandige? Doe dan de handige online hypotheekcheck. Hier kun je geen rechten aan ontlenen, maar het geeft je wel een idee van de mogelijkheden en hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen.

08 April 2019 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Op dit bericht kan niet gereageerd worden.
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60